ACTIVITATS

EDUCACIÓ EMOCIONAL AL LLEURE

Proposem una educació que posa en marxa la intel·ligència emocional de cadascú i l’aprenentatge d’habilitats útils per al propi benestar i el dels demés. Entenem que no és fàcil aprendre a viure però, de la mateixa manera que cal estudiar per treure’s el carnet de conduir, les persones hem de tenir coneixements per educar i viure satisfactòriament.

Emoticat tenim 4 categories d’activitats de formació:

  • INFANTILS: Tallers MIG, GRAN i MAXI.
  • FAMILIARS: Taller MINI i Escola de Pares.
  • PERSONALS: Curs Jove i Mentoring emocional.
  • ALTRES ACTIVITATS: colònies d’estiu d’infans i adults amb diversitat funcional, conferències per demanda, campanyes de sensibilització, participació ciutadana, casals i menjadors d’escola, etc.

Les persones a les que ens adrecem poden patir una discapacitat i s’estudiarà cada cas en concret amb el principi d’inclusió i igualtat. Les activitats les realitzem als centres cívics de Santa Perpètua i centres de municipis del voltant. Els programes sòcioeducatius es poden adaptar a altres localitzacions i centres públics i privats.

Actualment tenim 5 activitats sòcioeducatives des dels 2 anys i sense límit d’edat. Les habilitats emocionals: consciència, autonomia, regulació, socials i benestar; són temes comuns a totes les actuacions. Cadascuna s’adapta a les característiques de la seva etapa evolutiva i al que més preocupa al grup participant. 

INFANTILS

FAMILIAR

PERSONAL

PERSONAL

ALTRES ACTIVITATS sòcioeducatives

Scroll hacia arriba