ACTIVITATS

EDUCACIÓ EMOCIONAL AL LLEURE

CURS 2020-2021

La pandèmia del CoVid19 ha provocat que Emoticat no programem tallers infantils per al nou curs. Fins que l’estat d’alarma i incertesa continuï, no es faran activitats per a infants.

 

Proposem una educació que posa en marxa la intel·ligència emocional de cadascú i l’aprenentatge d’habilitats útils per al propi benestar i el dels demés. Entenem que no és fàcil aprendre a viure però, de la mateixa manera que cal estudiar per treure’s el carnet de conduir, les persones hem de tenir coneixements per educar i viure satisfactòriament.

Emoticat tenim 4 categories d’activitats de formació:

  • INFANTILS: Tallers MIG, GRAN i MAXI.
  • FAMILIARS: Taller MINI i Escola de Pares.
  • PERSONALS: Curs Jove i Mentoring emocional.
  • ALTRES ACTIVITATS: colònies d’estiu d’infans i adults amb diversitat funcional, conferències per demanda, campanyes de sensibilització, participació ciutadana, casals i menjadors d’escola, etc.

Les persones a les que ens adrecem poden patir una discapacitat i s’estudiarà cada cas en concret amb el principi d’inclusió i igualtat. Les activitats les realitzem als centres cívics de Santa Perpètua i centres de municipis del voltant. Els programes sòcioeducatius es poden adaptar a altres localitzacions i centres públics i privats.

Actualment tenim 5 activitats sòcioeducatives des dels 2 anys i sense límit d’edat. Les habilitats emocionals: consciència, autonomia, regulació, socials i benestar; són temes comuns a totes les actuacions. Cadascuna s’adapta a les característiques de la seva etapa evolutiva i al que més preocupa al grup participant. 

INFANTILS

FAMILIAR

PERSONAL

PERSONAL

ALTRES ACTIVITATS sòcioeducatives

Scroll hacia arriba

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Més informació ACEPTAR

Aviso de cookies