CAMPANYA

CAMPANYA 2019-2020
"LES ILLES DE L'EDUCACIÓ EMOCIONAL"

Campanya de difusió de l’educació emocional en famílies, escoles i comunitat. L’activitat barreja la divulgació, les arts escèniques, l’educació i l’oci. 

Un grup d’infants d’entre 5 i 12 anys s’endinsen en una aventura. Han de descobrir 5 tresors a cadascuna de les illes Emoticat, que són les habilitats de la intel·ligència emocional: Consciència, Autonomia, Regulació, Sociabilitat i Benestar. 

El recorregut per les illes és a una carpa amb decorats inspirats en el teatre japonès kamishibai. Els infants participants surten de les illes transformats en pirates emocionals. Es reuneixen amb la família, trobant-se amb noves sorpreses.

Les lles de l’Educació Emocional esdevé una experiència lúdica i socioeducativa que desperta interès en l’aprenentatge personal i social.

 

Promoció al carrer i centres

Sou una organització o municipi que voleu promocionar la IE? Afegiu-vos a la campanya per conèixer l’educació emocional de mans dels Emotipirates.

Actuacions a les escoles

L’actual campanya està patrocinada per l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i arriba a les escoles en activitats organitzades pels AMPA’s.

Vols fer d'emotipirata?

La història comença amb la recerca d’un tresor… però el que vivim va més enllà de les riqueses d’aquest món…

Viatgem per “les illes de l’educació emocional”, tot resolvent reptes i descobrint secrets… 

El cas es que es vam convertir en Emotipirates, que vol dir moltes coses… Vens a recrear la història amb nosaltres? 

Scroll hacia arriba

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Més informació ACEPTAR

Aviso de cookies