Curs Jove

Curs d’IE per adolescents 

L’adolescència és una etapa entre la infància i l’edat adulta. És un període amb importants canvis físics i psicològics, personals i socials.

Aquest curs està destinat a joves dels 12 als 16 anys, d’educació secundària, ofereix eines per adaptar-se als problemes que més els preocupa, a ell@s i als seus pares i mares: la indumentària i imatge personal, els amics, la sexualitat, els horaris, les normes i límits, la tecnologia, etc.

La preocupació dels joves pot ser excessiva afectant a l’alimentació, els estudis, l’estat anímic; derivant en malalties, depressió o violència. 

Emoticat presentem aquesta proposta com una activitat fresca i oberta, on els joves participen en la programació i avaluen els seus progressos amb una comunicació continuada al llarg del curs.De la mateixa manera que als tallers infantils, les habilitats emocionals es treballen amb exercicis i activitats que més els poden ajudar.

Una cultura pot semblar molt diferent a altra però tots els éssers humans hem passat per l’adolescència amb canvis de tota mena.  Molts no es sentiran preparats per assolir les competències que els hi toca. 

 “Quan tenia 14 anys, el meu pare era un ignorant que no el podia soportar. Però quan vaig fer els 21, em semblava increible quant havia aprés el meu pare en 7 anys”  Mark Twain

C.C. Can Taió – Sta. Perpètua
  • CURS JOVE – Divendres 

La sessions són setmanals d’una hora i mitja de 16,30 a 18h.

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació.

Curs Jove
Scroll hacia arriba

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Més informació ACEPTAR

Aviso de cookies