Escola de Pares

Escola emocional per a mares, pares i altres

Els pares volen que els seus fills siguin feliços però ho transmeten d’una forma incorrecte. Eduquen per a que siguin eficaços (sense tenir l’edat), i estiguin sempre contents (baixa tolerància a les rebequeries i conflictes amb els fills). Sembla que no acceptin els seus fills si no responen a les seves expectatives i li deixen molt clar mitjançant càstigs o conseqüències, sovint aplicades amb baixa coherència. Poden fer quadres de tasques, economia de fixes o premiar-los amb un regal o una abraçada; tindran un aprenentatge per a la resolució d’una situació concreta però no per a interioritzar-la i que esdevinguin hàbits fets amb consciència.  

Els nens necessiten de la vostra ajuda per a desenvolupar destreses i capacitats per a manegar situacions exigents, frustracions i turmentes emocionals. No saben com enfrontar-se al dia a dia i les seves emocions. 

L’Escola de Pares ofereix una filosofia educativa que aporta disciplina familiar positiva per a obtenir resultats en el moment present i que els hi serveixi en el futur. La participació parental és la més usual però també els avi@s, educador@s i qualsevol persona amb interès per l’educació emocional dels infants.

Funcionament de l’escola

Les sessions són d’1,5 hores quinzenals. Dos dissabtes al mes ens reunim al matí, mares, pares i educadores. Es curs passat va ser la primera escola d’Emoticat i, donats els resultats, repetim amb un nou programa, fruit de l’aprés de l’experiència.

Servei de cangur  

Per tal de facilitar l’assitència dels adults a l’escola, posem a l’abast activitats acompanyades per als infants de totes les edats.  És un canguratge particular doncs està basat en els principis d’Emoticat i qualsevol moment i espai és adient per posar-los en pràctica. Menys estructurat que un taller, permet que els nens tinguin contacte amb l’educació emocional i es diverteixin a la sala o a l’aire lliure. 

“Mentre ell juga, tu aprens una l’altre forma d’educar, compartir i gaudir”

 

C.C. Can Taió – Sta. Perpètua
  • ESCOLA DE PARES     – Dissabtes

Les sessions són dos cops al mes amb una durada d’una hora i mitja d’11 a 12h.

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació.

Escola de Pares
Scroll hacia arriba

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Més informació ACEPTAR

Aviso de cookies