Mentoring Emocional

Curs d’intel·ligència emocional per a persones adultes

No es tracta d’una formació habitual doncs esdevé un espai per compartir i trobar solucions recolzades per la teoria de la psicòloga i reflexionada, modificada i aplicada pels participants. Això vol dir que el ritme ho marquen depenen dels interessos personals i professionals.

El Mentoring és un curs d’intel·ligència emocional per al desenvolupament personal, rendiment professional, educació dels infants, tractament de l’ansietat, depressió, etc. La formació inclou tècniques de Capacitació Emocional, Mindfulness, Tapping, Programació Neurolingüística, Neuroeducació, Moviment Intel·ligent, Teràpia Cognitiva i altres estratègies d’eficàcia provada. 

Sent la cinquena edició i la més complicada de fer arribar al públic, ens sentim amb la responsabilitat de dir que una quarta part de les dones adultes, i un poc menys els homes, pateixen degut a l’ansietat i la depressió. Hi ha eines per posar en marxa. 

No esperis a que t’arribi una malaltia. El millor tractament és la prevenció. El curs s’adapta a diferents col·lectius i organitzacions que desitgin endinsar-se en l’aprenentatge emocional i social.

C.C. Can Folguera – Sta. Perpètua
  • MENTORING  –   Dimecres 

El curs és de sessions d’una hora i mitja a la setmana en horari de matí, de 10,30 a 12h.

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació.

Mentoring Emocional
Scroll hacia arriba

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Més informació ACEPTAR

Aviso de cookies