QUÈ FEM

DIVULGACIÓ i FORMACIÓ

Actualment les persones presentem característiques diferencials respecte a altres èpoques, especialment en el què es refereix als seus hàbits de consum, la salut física o mental i les noves tecnologies. Ara, més que mai, necessitem plantejar una educació emocional per a nosaltres, la família i els fills.

Emoticat volem sensibilitzar. Desitgem que les persones s’adonin que cal fer canvis i actuar en favor de la prevenció. Les emocions formen part de tot i conèixer-les, regular-les i aprofitar-les ens farà la vida més feliç i amb un munt de possibilitats. 

PARTICIPACIÓ CIUTADANA i CAMPANYES

Les fires i actes en els que participem són l’escaparat però endins hi ha un món d’investigacions i accions. Emoticat gaudim ensenyant i explicant el que fem per tots els mitjans existents. Fem xerrades i anem a on ens criden.

La campanya de 2019-2020 és sobre els Emotipirates.

 

ACTIVITATS D'EDUCACIÓ EMOCIONAL AL LEURE

El lleure és la plataforma idònia per aconseguir habilitats molt importants per a la vida i el benestar personal i social. El projecte IE al Lleure, posa a l’abast serveis d’educació emocional, solidària, inclusius i de qualitat per a infants  i adults.

El nostre model sòcioeducatiu funciona!


0
més de... PERSONES
0
ACTIVITATS
0
PROJECTES
0
ASSOCIATS

Hi ha molt més!

Ser part del voluntariat d’Emoticat va més enllà del que pots veure, cal viure-ho.

Scroll hacia arriba

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Més informació ACEPTAR

Aviso de cookies