Primera Infància

Taller MINI de 2 a 4 anys i acompanyats

Les persones naixem amb intel·ligència emocional, en major o menor mesura, i l’anem desenvolupant al llarg dels anys. Quan més aviat s’aprenguin habilitats emocionals, millor ja que els primers 5 anys de vida marquen a les persones.

Cada nen@ té el seu ritme evolutiu i el taller MINI està pensat per a que sigui accessible a qualsevol i les mares i pares hi participin. És una innovació en el món de l’educació en la primera infància i l’aprenentatge en família. 

Aquests nens tenen, amb un cervell racional poc desenvolupat, no tenen la capacitat d’entendre les emocions i els pares no saben com respondre a les seves reaccions emocionals. Les sessions permeten tenir un escenari on es relacionen i aprenen conjuntament.Tenim el privilegi d’educar i procurem fer-ho cada cop millor.

Funcionament del taller MINI

La proposta Emoticat MINI persegueix crear oportunitats de joc i aprenentatge familiar. Les sessions són quinzenals d’1,5 hores i es divideix en dues parts. La primera són activitats comuns d’habilitats emocionals, amb jocs, relaxació, manualitats, exercici, etc. 

A la segona part, mares i pares es separen i reben formació de la psicòloga relacionada amb l’educació emocional (disciplina positiva, cervell ple, etc.), i els participants comparteixen experiències pròpies.

Mentres tant, els nens juguen amb les educadores fent servir , joc holístic i simbòlic, imitació, contes, titelles, etc.

Aquest taller MINI pot adaptar-se a diferents espais i durades. El centre Vida Meva de Sabadell incorpora la proposta des de fa 3 cursos i els resultats han estat enriquidors per a tot@s. 

“Educació és el que la majoria rep, molts transmeten i pocs tenen” Karl Kraus

C.C. Mas Costa – Sta. Perpètua
  • MINI     – Dimarts

Les sessions són dos cops al mes amb una durada d’una hora i mitja de 18 a 19,30h.

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació.

Primera Infància
Scroll hacia arriba

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Més informació ACEPTAR

Aviso de cookies