Tallers Infantils

Tallers Infantils de 5 a 11 anys   

Hi ha tres tallers per grups d’edat d’infants d’educació primària. A cada curs escolar, d’octubre a juny, fem els tallers amb un centre d’interès, com a fil conductor i amb adaptacions personalitzades al grup.

Són sessions d’1,5 hores de durada setmanals, cosa que permet un aprenentatge continuat. Els grups són d’un màxim de 10 infants, establint una convivència plena d’oportunitats per a millorar les habilitats socials.

Eines del mètode Emoticat 

La relaxació, el termòmetre emocional, la roda de parlar, els jocs, les dinàmiques de grup i activitats artístiques i corporals; motiven als nens i s’endinsen a cada sessió al món imaginari i, a la vegada, real i reflexiu.

El joc actual dels nens i el paper de les emocions és l’enfocament general dels programes d’educació emocional que es presentem. 

Com les vitamines, aquestes extraescolars alimenten el cos, la ment i les emocions pel desenvolupament actual.

Emoticat adaptem els tallers infantils a altres actors i escenaris que desitgin incorporar-se al desenvolupament integral dels infants.

Portem 5 anys fent els tallers i han estat valuosos pels nens, no només pel que jugeuen o aprenen, sinó perquè és un espai on poden compartir i desfogar-se del dia a dia de les seves vides.

“Els nens que són tractats com si possin impossibles d’educar, sovint, invariablement, arriben a ser impossibles d’educar”  Kenneth B. Clark

 

C.C. Can Taió – Sta. Perpètua
  • MIG     – Dilluns
  • GRAN  – Dimecres
  • MAXI  – Dijous

Els 3 tallers tenen una durada d’una hora i mitja de 17,30 a 19h.

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació.

Tallers Infantils
Scroll hacia arriba

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Més informació ACEPTAR

Aviso de cookies